Stella Housheer

Stella is coach en werkzaam op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en duurzame organisatieontwikkeling.
Zij begeleidt individuen, teams en organisaties in hun ontwikkeling en bij het aanleren van nieuw gedrag waarmee zij het verschil kunnen maken.
Korte Bio
Stella is haar loopbaan begonnen bij het Korps Rijkspolitie, waar ze o.a. als politie agente in de basispolitiezorg en als observatie rechercheur heeft gewerkt.

Hier heeft ze “de zichtbare taal”, de non-verbale communicatie geleerd te “lezen” en te begrijpen. Welke ze heeft aangescherpt in diverse leidinggevende functies, organisatie & change consultant, leancoach en organisatiecoach, in zowel profit als non-profit organisaties.

Zo heeft Stella drie jaar als coach binnen een cultuur- & gedragsverandering programma business- & lijnmanagers op het gebied van leiderschap, outputmanagement, mindset, gedrag en vaardigheden gecoacht. Daarbij heeft zij teams begeleid in de ontwikkeling naar persoonlijk leiderschap en nieuwe manieren van (samen) werken.

Nadat Stella het besluit had genomen om haar eigen droombaan te creeren, werkt ze sinds 2015 zelfstandig en doet ze wat ze het allerliefste doet, namelijk mensen, teams en organisaties begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Om zichzelf beter te bekwamen in het begeleiden van mensen en organisaties heeft ze de afgelopen jaren diverse trainingen en opleidingen gevolgd. Zoals Management en Leiderschap opleidingen, een Post HBO Professioneel Coach opleiding, een Black Belt Lean opleiding en Verandermanagement aan de Business Universiteit Nyenrode. Verder houdt ze zich scherp door regelmatig vakgerichte trainingen en workshops te volgen en maakt ze gebruik van een intervisiegroep.

Drijfveren
Geloof in mensen en ontwikkelen zijn haar drijfveren. Haar kracht en plezier liggen daar waar zij mensen kan inspireren, coachen en stimuleren om ze in verbinding te brengen met zichzelf en hun omgeving, durf en kwetsbaarheid te tonen, hoofd en hart te volgen. Om vervolgens stappen te zetten, ambities waar te maken.

Ze is geïnteresseerd in de positieve psychologie. Haar overtuiging is dat een organisatie het meest succesvol is als de mens echt centraal staat en wanneer zij de mensen ook de ruimte geeft om hun potentieel ten volle te benutten.

Stella werkt intuïtief en gebruikt alles wat zij aan levenservaring, gezond verstand, nieuwsgierigheid en tools heeft verzameld. Je kan van haar verwachten dat ze teruggeeft wat zij vanuit haar waarneming ziet, hoort en wat zij daar zelf bij voelt.

Wat je verder van haar moet weten ? Zij is gedreven en bevlogen, maakt makkelijk contact en werkt met mensen vanuit verbinding. Haar stijl van werken laat zich typeren als positief, persoonlijk, inspirerend en enthousiasmerend, betrokken en resultaatgericht.