Ervaringen

Engbert Breuker, Founder RedtobeBlue:
De schaduwcoaching van Adriaan maakte mij bewust van een klein maar belangrijk detail in mijn communicatie. Dat onbedoeld een tegengesteld effect van mijn intenties liet zien. Juist door mij hier meer bewust van te zijn, blijf ik meer in verbinding en is het resultaat van het gesprek beter. Ik had nooit gedacht dat zo'n klein verschil zoveel zou opleveren.
 
Ben Smits, Algemeen Directeur Noten Transportbanden:
De schaduwcoaching maakte me weer scherper bewust van bepaalde valkuilen rondom delegeren en controle houden in de voortgang van de processen in de bedrijfsvoering. In de combinatie met de praktische tips en adviezen - die ik direct kon toepassen in volgende gesprekken - werd het voor een zeer leerzame en productieve ervaring.
 
Joos Jacobs, Directeur Pentascope:
Ik heb de schaduwcoaching ervaren als het spiegelende kunstwerk van Anish Kapoor. De vorm maakt dat je vanaf iedere plek een ander beeld (of veel beelden) van jezelf en je omgeving krijgt. Het was spannend omdat je hiermee weer eens nadrukkelijk bewust wordt van jouw manier van werken. Het was voor mij een waardevolle check-up, zoals je ook je gezondheid laat checken.

 

Alex Piepenbrock, Ambtelijk Opdrachtgever Gemeente Amsterdam:
Stella heeft op een leuke en zorgvuldige manier vorm gegeven aan mijn schaduwcoachingsessies. Ik heb hierdoor een aantal nieuwe inzichten gekregen waarmee ik zeker verder kan. Verder is er door mijn collega’s heel positief gereageerd, zowel op het principe van schaduw coaching als de ontspannen en prettige manier waarop Stella er invulling aan gaf.